Povestea noastra

Totul a pornit în anul 2003, în Barcelona, Spania, când ne-am hotărât să punem bazele unei afaceri de familie. Am fost conștienți de la început că pentru a avea un business de durată, seriozitatea și calitatea produsului finit nu pot fi compromise sub nici o formă.

Ca în orice afacere, începutul a fost mai provocator, însă știam că munca și perseverența va aduce roade. Proiect după proiect, evoluăm atât profesional, cât și ca firmă.

Ne-am întors acasă pentru că am văzut potențial și resurse neexploatate, o nouă provocare pentru noi! Întotdeauna am fost convinși că singurul lucru imposibil este ceea ce nu încerci.

Chiar dacă au trecut ani de când am început, ani în care am acumulat o experiență neprețuită, deviza noastră a rămas aceeași: seriozitate și calitate fără compromisuri!

Oameni de top, rezultate de top!

Colaborăm numai cu arhitecți și ingineri de top, deoarece, pentru noi, calitatea lucrării și satisfacția clientului sunt pe primul loc. Experiența vasta, atât din țară, cât și din străinătate, ne-a „călit” în a alege colaboratori serioși ți de încredere.

Faptul că lucrăm cu cei mai buni ne-a permis să obținem numeroase certificări, și acreditari ISO specifice domeniului, dovadă a profesionalismului și a muncii de calitate prestate de Soltecrom!