Distributie

Blocul are 2 etaje, este alcătuit din 6 apartamente cu 3 camere și 2 apartamente cu o singură camera.

Fiecare apartament are minim o terasă, apartamentele cu 3 camere dispun de 2 terase. Apartamentul 1 de la parter are gradină proprie cu expunere sudică.

Datorită spațiilor vitrate largi, toate încăperile sunt luminoase și primitoare. Apartamentele se evidențiază prin suprafețele generoase cu foarte puține holuri în favoarea spațiilor locuibile. S-a pus accent pe decomandarea totală cu diferențierea zonelor de zi și de noapte.

Locatie

Ansamblul este situat în zona semi-centrală (aproximativ 8 minute cu mașina, 20-25 de minute pe jos). Fiind o zonă foarte liniștită și curată, este populară printre cei care doresc conveniența de a fi aproape de centru, evitând aglomerația în același timp.

În împrejurimi se găsesc facilități de relaxare și SPA, respectiv magazine pentru cumpărături casnice.

Parcare

Toți proprietarii de mașini ar dori să poată fi cu mintea împăcată că mașina lor este parcată într-un loc sigur.

Pentru ca dumneavoastră să puteți fi cu mintea împăcată că mașina este în siguranță, fiecare apartament are alocat un loc de parcare în curtea interioară pavată.

Securitate

Nimeni nu dorește să se „trezească” cu musafiri nepoftiți, nici în curte, nici în casă.

Realizăm cât de mult contează pentru fiecare cumpărător siguranța familiei, fapt pentru care curtea interioară este înconjurată de un gard și accesul pe proprietate se face prin interfon.