Locatie

Complexul de apartamente este situat în zona semi-centrală, la 2 minute de Piața Mică, respectiv 5 minute de supermarketul LIDL. În 15 minute se poate ajunge la Cinema Grand Mall, respectiv Grand Fitness sau Prima Gym, pentru cei pasionati de fitness.

Parcare

Pentru a evita neplăcerea lungii căutări a unui loc de parcare convenabil, asiguram câte un loc de parcare pentru fiecare apartament, în incinta ansamblului.

Distributie

Apartamentele au fost compartimentate cu maximă eficiență, pentru a pune la dispoziția clientului cât mai mult spațiu: 2 apartamente x 1 cameră, suprafața utilă aproximativ 35 mp, 3 apartamente x 2 camere, suprafața totală aproximativ 52 mp, respectiv 9 apartamente x 3 camere, suprafața totală aproximativ 52 mp. Ansamblul dispune de un ascensor hidraulic.

Detalii tehnice

Compartimentarea interioară și zidăria exterioara sunt realizate din blocuri ceramice cu goluri, marca Cemacon, peste care se montează un termosistem cu grosimea de 10cm, însemnând ca toate închiderile exterioare sunt prevăzute cu termosisteme. Structura mixtă pereți portanți, cu sâmburi de B.A.

Tamplarie

Tâmplăria este realizata din P.V.C. REHAU cu 5 camere fenomerie ROTO cu sticla de 32mm pentru patru anotimpuri + low-e în dublu strat izolat cu gaz argon. Ușile de acces în apartamente sunt realizate din metal blindat.