Distributie

Apartamentele au fost compartimentate cu maximă eficiență, pentru a pune la dispoziția clientului cât mai mult spațiu: 2 apartamente x 2 camere, suprafața totală aproximativ 42 mp, respectiv 8 apartamente x 3 camere, suprafață totală aproximativ 62 mp. Ansamblul dispune de un ascensor hidraulic.

Detalii tehnice

Compartimentarea interioară și zidăria exterioară sunt realizate din blocuri ceramice cu goluri, marca Cemacon, peste care se montează un termosistem cu grosimea de 10cm, însemnând că toate închiderile exterioare sunt prevăzute cu termosisteme.

Tamplarie

Tâmplăria este realizată din P.V.C. REHAU cu 5 camere fenomerie ROTO cu sticlă de 32mm pentru patru anotimpuri + low-e în dublu strat izolat cu gaz argon. Ușile de acces în apartamente sunt realizate din metal blindat.

Structura

Structural, vorbim de un sistem de fundație izolată sub stâlpi. Supra structura este de tip dala, cu stâlpi și diafragma din beton armat, fără grinzi și fără stâlpi situați în centrul camerelor. Planșeul este din beton armat de 23cm.
 

Locatie

Ansamblul este situat în zona semi-centrală, la baza podului Decebal, la 2 minute de supermarketul Penny Market, respectiv al noului Kaufland. În apropriere se mai găsește liceul Economic, respectiv alte instituții și servicii publice, precum finanțele locale sau primăria. De asemenea, în proximitate se află stadionul Dinamo și ștrandul termal Satu Mare.